Informatie

Het materiaal

PasteltekeningenGetImage.aspx
Ik gebruik soft pastels van het merk Rembrandt en pastelpotloden van Derwent. Ik vind het ontzettend fijn materiaal om mee te werken. Je kan ermee laag over laag werken en zo kan je mooie en vele kleuren creëren.
Ik teken op 200 gram papier.

Schilderijen
Voor schilderijen gebruik ik acrylverf van het merk Amsterdam. Doordat het verf snel opdroogt moet je redelijk snel en efficiënt te werk gaan. Dit is waarom ik dit medium ook erg waardeer. Elk schilderij is weer een uitdaging!

Digitale tekeningen
Hiervoor gebruik ik uiteraard mijn computer en tekentablet. Door met een tekentablet te werk te gaan lijkt het bijna alsof je tekent, alleen komt het dan op het scherm terecht i.p.v. het papier.

Grafiettekeningen
Deze tekeningen worden voornamelijk gemaakt met een grafietstift. Dit lijkt op een potlood, maar doordat het een stuk zachter is, kan je vele gradaties grijstinten verwezenlijken.

De verzending

De tekeningen zijn natuurlijk erg kwetsbaar als je het gaat verzenden. Daarom gaat mijn voorkeur uit bij ophalen maar soms is het niet te doen vanwege de afstand. Ik probeer het zo goed mogelijk in te pakken door er stevig karton eromheen te doen. Ook wil ik de tekening verzekerd verzenden. Wil je het gewoon verzenden omdat het goedkoper is vind ik dat ook goed, alleen is dat wel op eigen risico.

Ophaalmogelijkheden

Ik woon in Assen dus daar zou een tekening opgehaald kunnen worden.